KUNSTVÆRKER

Kunstværker fortæller en historie, og er udført af dygtige billedkunstnere. Du kan blandt andet glæde dig til vores første tre kunstnere:

Mette Holmberg arbejder med ganske få farver til trods for, at hun er datter af en autolakerer og uddannet i farvelære. Enkelheden i farvevalget giver ekstra spillerum til lys og skygge. Samtidig giver det ro og stilhed – til trods for, at Mette maler figurative motiver fra storbyens rum, hvor trafik og mennesker haster afsted.

Marie Lyhne omsætter sindets stemninger, energier og refleksioner til idéer, som bliver udforsket, udviklet og udfoldet på lærredet. Hendes baggrund som arkitekt kommer til udtryk via brugen af lys, rum og abstrakt natur. Alt sammen med en legende og naiv tilgang, der bryder den virkelige verdens grænser og skaber kunst.

Annette Højgaard er inspireret af naturens farver. I sin bagage med inspiration har hun lyset fra barndomsbyen Skagen og naturen fra barndommens sommerferiedestination Færøerne. Hendes billeder har en unik rå struktur og dybde, som især kommer til sin ret på et lærred, hvor hun maler lag på lag. Men som man også fornemmer på de plakater, vi har af hendes værker.

keramik krukker
KERAMIK/KRUKKER

TIDSLØS OG HOLDBAR

Vi udvælger omhyggeligt produkter, som er tidløse, holdbare og af god kvalitet, som kan bruges hele livet. Keramik giver liv og hygge, både ude og inde, uanset om det er unika eller produceret i lidt større skala.

Vi håndplukker hele vores sortiment, så alt repræsenterer præcis den struktur, form og farve, der tilfører en særlig kvalitet.  

Vi tilføjer løbende nye og flere produkter til vores sortimentet samt nye kunstværker.