bolig blomster
mellow mind sæber
tine k interiør
OM FILMBYEN 24- ART & LIVING

Om filmbyen

Når du kommer til Filmbyen bliver du mødt af en hyggelig stemning. Filmbyen, Avedørelejren ligger i smukke historiske omgivelser og er oprindeligt et kaserneanlæg, der er mere end 100 år gammelt. I dag rummer Filmbyen filmproduktion og en mangfoldighed af virksomheder, der er tiltrukket af de utraditionelle og kreative, her er fyldt med liv, inspiration alt sammen omgivet af skønne grønne områder.

I 2016 købte jeg den smukke bygning Filmbyen 24, og gik straks i gang med istandsættelse af bygningen på 600m2, hvilket blev gjort med nænsomhed og omhu for historien og det originale. I dag skaber Filmbyen rammen om vores kontorlokaler. Et besøg hos os er en kombinationen af en historisk tidsrejse og en moderne inspirationsrejse, som giver stedet en ekstra dimension.

Jeg har valgt at slå dørene op for Filmbyen24 Art & Living – en kombination af kunstgalleri og butik blandet med spændende events. Hvis du interesserer dig for kunst, keramik, design og interiør, vil Filmbyens univers helt sikkert være noget for dig.

Vores sortiment vil løbende blive tilpasset og tilføjet nye brands, varer samt sæsontilpasset. Alt sammen med det formål at hjælpe med at skabe et skønt miljø og atmosfære for vores kunder. Først og fremmest private, men også virksomheder, der ønsker at tilføje kunstværker og hyggelige rammer på kontoret.

 Filmbyen24 Studio er pt lukket- Plakater & Billedkunst kan købes via Facebook og Instragram.

 

Plakater & billede kunst kan via Facebook & Instragram.

Filmbyen24 – Art & Living.
Yvonne